And the Autumn Came

Järjestämme 14.6.2013 klo 18 katsojille avoimen shown, jossa tallimme hevoset näyttävät taitonsa. And the Autumn Came -showlla toivotetaan syksy tervetulleeksi.

Esitykset

Esityksiä on 8 ja kaikkiin on valittu tunnelmaan sopiva musiikki, sekä suunniteltu valaistukset ja erikoistehosteet.

 
Autumn Clydesdales

Shown avaa syksyisen värinen clydesdaleratsukko-kolmikko muodostelmaratsastuksella, jossa Dali toimii päähevosena ja Mora sekä Bolly tekevät samat liikkeet eri puolella. Valaistus on syksyinen kuten musiikkikin, joka on rauhallisen tunnelmallinen.
El Dijago O'Falco Rhytmn
Boulevard
Moulin Rouge

 
Approaching Darkness

Friisiläistemme ylevä ja ukkosenlailla jytisevä katrilli, jonka musiikki luo uhkaavan tunnelman. Musiikkiin kuuluvan ukkosen jyrähtelyn tahtiin välähtävät valot ja friisiläisten jylhä olemus tekevät näytöksestä näkemisen arvoisen. Menestykseksi osoittautunut esitys nähdään toista kertaa.
Tootsje
Uridimmu
Bouwe
Tsjibbe
Yeke

 
Size is not a problem!

Loppupuolelle säästin esityksen jossa nähdään ettei koko merkitse mitään, tässä näytöksessä näette että shettis osaa aivan samat asiat kun tinkerimme Lady Thunder. Ameleon Nittes on pirtsakka shettis joka tekee perässä samat asiat kuin iso tinker, esitys on hellyyttävä mutta samalla näyttävä. Vaativimmat temput ovat takajaloilleen nousu, laukanvaihto joka toisella askeleella, espanjalainen käynti, piaffe, passage, lisätty ravi (jossa Milli pysyy Ladyn perässä helposti ihme kyllä).
Toinen suosion saavuttanut esitys, joka nähdään toista kertaa.
Lady Thunder
Ameleon Nittes

 
Falling leaves

Shetlanninponien vauhdikas katrilli, valaistus on syksyn kirjava, kuten on myös ponit!
Musiikki on menevä ja rytmitys sopii shetlanninponien nopeaan askellukseen.
Thecumsé
Chambarosen
Shirogane Zircon
Brittany Pokerface
Secerte's Ceasar
Ginga Nagareboshi Gin
Night's Key

 
Here Comes the Hoodlumhearted

Jo kasvamaan päässyt Hoodlumheart-lauma esittäytyy ratsukoina perustemppujen parissa (Hoodlumheart Jazzumin kanssa maastakäsin vapaana), kuten piaffe, passage, espanjalainen käynti, kumarrus, levade ja istuminen.
Musiikki on rauhallisen mahtipontinen.
Hoodlumheart
Fancy the Hoodlumhearted
Kuma the Hoodlumhearted
Bernard the Hoodlumhearted
Amulett the Hoodlumhearted

 
Black and White

Musta ja kimo andalusialasiparivaljakko esittelee taitojaan vapaana Jazzumin käskytyksessä.
Musiikki on espanjalaissävyinen ja ylevä.
Triste Engañar
Harmony of the Soul

 
Seasons changing...

Kahden askellajiratsukasvattimme voimin toteutettu näyttävä, näyttävin askellajein ja liikkein toteutettu muodostelmaratsastus.
Musiikki on rytmitykseltään vaihtuva ja tunnelmallisen mahtipontinen.
His Majestic Rooibos Rajan
American Goldfinch

 
Snowflakes?

Syksyn jälkeen tulee talvi, onko lumi jo toiveajattelua? Valkoisten ponien katrilli unenomaisessa valaistuksessa talvisen musiikin tahtiin kruunaa shown.
Glenn Sand Shawn
Aidan Saydsam
Moonlight Shadow
Bán Fealsamh
Maverick
Neamhspleách Bhán Sneachta

 

Järjestelyt

Maneesin ikkunat on pimennetty tummilla kankailla ja maneesiin asennetaan erilaisia valoja sekä savukoneet kummallekkin sivulle katsomon reunaan. Maneesin takaosaan on jätetty lämmittelyalue jonne parin seuraavan esityksen hevoset otetaan odottamaan vuoroaan, joten esitysten väliin tulee aina pieni tauko kun hevosia siirretään. Takaosa on rajattu esiripulla, maneesin katossa on ennestään sitä varten "kiskot".
Kioskista saa erilaisia karkkipusseja, suklaata, voileipiä, pizzapaloja, leivoksia sekä mehua, kahvia ja kaakaota. Myös esitteitä tallista, shown ohjelma ja pientä oheissälää löytyy.

Tallin oveen on ripustettu "pääsy kielletty ilman henkilökunnan lupaa" -kyltti, jota ON noudatettava! Laitumilla ja tarhoissa olevia hevosia saa silitellä, mutta ethän anna niille herkkuja ja silittely omalla vastuulla!
Tallin ympäristöä saa myöskin tutkia ja Jazzumille voi esittää kysymyksiä kun hän ei ole esityksessä mukana tai kiireisenä muuten. Hän vastaa mielellään! =)

Lisäohjelmaa

Show'n väliin tulee yksi puolentunnin tauko, jolloin on mahdollista osallistua poniratsastukseen ja kärryajeluun (taluttajan kanssa). Poni ratsastuksessa on Boughster, Anheliw Cwalisca ja vähän isommille Alias Waldo. Kärryjä vetää raviponi Sweet Honey. Poniratsastus ja kärryajelu jatkuu show'n loputtua.

 

Toivottavasti viihdyt seurassamme ja tulet uudelleenkin!

 

 
Huomioithan että talli on täysin virtuaalinen.
Kaikki on siis täysin mielikuvituksen tuotetta, eikä tapahdu oikeasti.

Please note this is a SIM-game stable, which means that everything is imagination!

Ajankohtaista

Esityksien välillä mahdollisuus hakea pientä makeaa ja suolaista purtavaa, joko mehun, kahvin tai kaakaon muodossa maneesin kahviosta.

 
 

Yhteystiedot

Myrskymetsäntie 1
Virtuaalinen Suomi
[email protected]
Vieraskirja