Christmas Ball - Joulushow 20.12.2013

Joulushowhun on kerätty aiempien esitysten suosikkinäytökset ja kehitetty pari uutta mieltälämmittävää näytöstä. Tule kokemaan jouluntaikaa hevosten ehdoin!

Esitykset

Esityksiä on 11 ja kaikkiin on valittu tunnelmaan sopiva musiikki, sekä suunniteltu valaistukset ja erikoistehosteet.

 

Merry christmas with big heart!
Shown aloitusesityksenä toimii tallimme kolmen konkarin yhteinen taidonnäyte, jossa kaikki kolme kulkevat vapaina ja Jazzumi näyttää käskyjä maastakäsin. Wild Horse Ranchin kauemmin tunteneille tuttu Northern Perfection, Free Tankerthor ja El Dijago O'Falco Rhytmn.
Aiemmin esitetty näytös muunneltuna jouluiseksi, jouluinen musiikki ja hevoset koristeltu jouluisesti.
Northern Perfection
Free Tankerthor
El Dijago O'Falco Rhytmn

 

Winter Magic -katrilli
Esitykseen on valittu tallimme valkoisia hevosia jotka osaavat vähän vaativampiakin liikkeitä. Tallimme andalusit pääsivät elementtiinsä ja kaksi vähän tasokkaampaa arabia. Katrilli on suunniteltu niin, että Harmony of the Soul on vähän kuin pääosassa ja pääsee näyttämään erikoistaitojaan yksin, kun muut menevät muodostelmaratsastusta ympärillä.
Huom! Ratsastajilta vaaditaan korkean kouluratsastuksen osaamista!
Harmony of the Soul
Frozen Tears
Fight for Your Life
Destiny Destruction
Princess Kitty

 

Unicorn!
Yksisarvinenko? No ei ihan, mutta melkein! Ihanan värinen cremello new forestinponimme Serious Moonlight esittelee Jazzumin kanssa ihmisen ja hevosen välistä luottamusta.
Serious Moonlight

 

Small White Fight -katrilli
Tässä katrillissa nähdäänkin tallimme hurmaavat valkoiset shettis tammat, joiden karva on talvella muhkeimmillaan joten pörröisyyttä ja suloisuutta ei tästä puutu. Pääosaan on valittu Hard Attitude joka erikoiselta väriltään joten erottuu kahdesta muusta ponista, myös luonteeltaan sillä voi vähän keppostella esityksen aikana...
Shettis tammat mm. näyttävät kykynsä ihan peruskouluratsastuksessa ja loppuhuipennuksena hyppäävät samaan aikaan leveän esteen, jonka jälkeen pysähdys lavan eteen ja kumarrus, mutta Hani nousee takajaloilleen.
Musiikkina A-han Take on me, joka sopii shettisten ravi askeliin rytmiltään hyvin.
Hard Attitude
White Winter Moon
Monsoon

 

Size is not problem!
Esitys jossa nähdään ettei koko merkitse mitään, tässä näytöksessä näette että shettis osaa aivan samat asiat kun tinkerimme Lady Thunder.
Ameleon Nittes on pirtsakka shettis joka tekee perässä samat asiat kuin iso tinker, esitys on hellyyttävä mutta samalla näyttävä.
Vaativimmat temput ovat takajaloilleen nousu, laukanvaihto joka toisella askeleella, espanjalainen käynti, piaffe, passage, lisätty ravi (jossa Milli pysyy Ladyn perässä helposti ihme kyllä)
Lady Thunder
Ameleon Nittes

 

Villtur winter
Mitä olisikaan joulushow ilman issikoita? Omat islanninhevostammakasvattimme esittelevät islanninhevosten taitoja katrillin muodossa, pääasiassa erikoisaskellajeissaan.
Romi frá Villtur
Fréja frá Villtur
Gæfa frá Villtur
Diána frá Villtur

 

Little and Awesome ones
Tämän näytöksen tähtinä ovat kaksi suloista miniatyyri tammaa, jotka näyttävät taitojaan joilla osoitetaan että kyllä pienetkin osaa! Wildest Dream mm. hyppää lähes itsensä kokoisia esteitä vapaana, nousee takajaloilleen käskystä, leikkii kuollutta, kumartaa yms. Happy Pill tekee bravuurinsa ja noutaa harjan kun se heitetään maneesin toiseen päähän ja parhaassa tapauksessa palauttaessaan sen heittäjälle yrittää harjata ihmistä, tekee capriolen, istuu ja vilkuttaa, kierii ja kumartaa yms.
Wildest Dream
Happy Pill

 

Jumping trio
Ratsuponikolmikko pääsee näyttämään kykynsä yhteishypyissä, yhteisesteet väliltä 90-120cm, lopuksi Lassi näyttää mistä on pienet esteponit tehty ja leiskauttaa ennätyksensä 150cm ratsastajan kanssa.
Twilight RULZ
Funerals FLIP
Papillon de Lumière

 

Snowflakes?
Syksyn jälkeen tulee talvi, onko lumi jo toiveajattelua? Valkoisten ponien katrilli unenomaisessa valaistuksessa talvisen musiikin tahtiin kruunaa shown.
Glenn Sand Shawn
Aidan Saydsam
Moonlight Shadow
Bán Fealsamh
Maverick
Neamhspleách Bhán Sneachta

 

Christmas Angels
Nuovan tallin naamiaisten asusteestamme kehitetty näytös, jossa hevosella on siipivyö ja kimalletta jouhissa. Jazzumilla valkoinen kaapu, kranssista väännetty sädekehä ja enkelinsiivet. Unenomainen ratsukko esittelee taitoja niin ettei hevosella ole suitsia tai satulaa, loppupuolella luottamusta esitellään maastakäsin.
Yūkan'na Uma

 

Present pony
Herttainen pikkuponi käärittynä pakettiin? Kyllä, Dybbuk tekee näyttävän sisääntulon lahjapaketista, joka kuljetetaan yleisön eteen ponikärryillä. Paketti avataan sivulta ja Dybbuk hyppää esiin tehden vauhdikkaan laukkakierroksen ennen kuin palaa Jazzumin luokse. Minishettis näyttää mihin pienet lahjaponit pystyy! Sen harja on koristeltu suloisilla ruseteilla. Varokaa, perheen pienimmät saattavat saada lahjaidean!
Musiikki on hilpeän jouluinen ja valaistus hassunhauska.
Dybbuk III
Kärryjä vetää Rilnerclaulce LAC ja Fenrir v. Sevrus

 

Muuta infoa

Kerrottakoon vaikka järjestelyistä.
Maneesin ikkunat on pimennetty tummilla kankailla ja maneesiin asennetaan erilaisia valoja sekä savukoneet kummallekkin sivulle katsomon reunaan. Maneesin takaosaan on jätetty lämmittelyalue jonne parin seuraavan esityksen hevoset otetaan odottamaan vuoroaan, joten esitysten väliin tulee aina pieni tauko kun hevosia siirretään. Takaosa on rajattu esiripulla, maneesin katossa on ennestään sitä varten "kiskot".
Valaistukset ja savukoneet löytyvät erityistehosteita varten. Kaikkiin esityksiin sisältyy musiikki, mutta joistain vain mainitaan kappaleen nimi jos se on virallisesti keksitty siihen sopimaan.
Kioskiin hankitaan erilaisia karkkipusseja, suklaata, limsoja, leivoksia sekä kahvia ja kaakaota. Myös esitteitä tallista, shown ohjelma ja pientä oheissälää löytyy.
Tallin oveen on ripustettu "pääsy kielletty ilman henkilökunnan lupaa" -kyltti jota ON noudatettava! Laitumilla ja tarhoissa olevia hevosia saa silitellä, mutta ethän anna niille herkkuja!
Tallin ympäristöä saa myöskin tutkia ja Jazzumille voi esittää kysymyksiä kun hän ei ole esityksessä mukana tai kiireisenä muuten. Hän vastaa mielellään! =)

Lisäohjelmaa

Kahvio toimii koko shown ajan, sieltä saa ostettua ruokaisia sämpylöitä, kaikenlaisia jouluherkkuja, glögiä, kaakaota, teetä ja kahvia, lisäksi erilaisia oheistuotteita showhun liittyen ja esitteitä tallista sekä hevosista.
Pihamaalla on tarjolla talutusratsastusta 2v€ ja kärryajelua 2v€ ennen showta, väliajalla ja shown jälkeen. Pienemmille ratsuina Shiro Snow Charm, Dutni Pamir ja Against Serenity, isommille Lamourin Junita ja Haliwood, kärryjä vetää Vilbert.

 

 
Huomioithan että talli on täysin virtuaalinen.
Kaikki on siis täysin mielikuvituksen tuotetta, eikä tapahdu oikeasti.

Please note this is a SIM-game stable, which means that everything is imagination!

Ajankohtaista

Show on avoin myös yleisölle, tervetuloa! Hyvää joulua kaikille meiltä Wild Horse Ranchista =)

 
 

Yhteystiedot

Myrskymetsäntie 1
Virtuaalinen Suomi
[email protected]
Vieraskirja