Wild Horse Ranch 3 vuotta!

Wild Horse Ranch täyttää 17.1.2012 kolme kunnioitettavaa vuotta, mikä on itselleni toiveiden täyttymys ja tulevaisuus näyttää yhä lupaavalta. Haluan kiittää kaikkia kanssamme tekemisissä olleita ja erityisesti olen kiitollinen upeille eläimillemme, joiden kanssa on aina yhtä upeaa työskennellä.

Nimesimme tämän uusimman näytöksen "Dreams come true" -showksi, koska olen täyttänyt alusta asti omaa unelmaani Wild Horse Ranchin parissa nämä kolme työntäyteistä vuotta.

Esitykset

Esityksiä on 8 ja kaikissa on niihin sopiva musiikki. Esityksiä on erilaisia, osassa hevoset kulkevat vapaana käskyttäjä mukanaan, joissain esityksissä on monta ratsukkoa samaan aikaan lavalla ja jotkut esitykset sisältävät vauhdikkaita tempauksia.

 
Big Opening

Shown aloitusesityksenä toimii tallimme kolmen konkarin yhteinen taidonnäyte, jossa kaikki kolme kulkevat vapaina ja Jazzumi näyttää käskyjä maastakäsin. Wild Horse Ranchin kauemmin tunteneille tuttu Northern Perfection, Free Tankerthor ja uutena tulokkaana oma kasvattimme El Dijago O'Falco Rhytmn W.
Musiikki on mahtipontinen ja valaistus tunnelmallinen.
Northern Perfection
Free Tankerthor
El Dijago O'Falco Rhytmn

 
Curl Power

Tässä esityksessä kohtaavat vauhti ja kiharaturkkiset ystävämme American Curlyt. Tallimme westernpainotteiset curlyt näyttävät taitojaan vauhdikkaassa lännenpainotteisessa ensiesiintymisessään.
Forestline Feverfew Ha
Rascall Robust
Himarow
Maysan Dell
Fogel's Foggy Fierce

 
Northern Gypsies

Northern Perfectionilla on jo monta jälkeläistä nimissämme, nyt ne esittäytyvät! Pienenä bonussalaisuutena kerrottakoon, että orin varsat ovat olleet tähän mennessä kaikki tammoja.
Tinkereiden ylevyyttä esittelevä katrilli ei jätä kenellekkään epäselväksi, etteikö näistä tupsujaloistakin olisi moneksi.
Northern Thunder
Northern Valentine
Northern Amor
Northern Lucia
Northern Light

 
Icelandic Winds

Islanninhevosien askellajeja esittelevässä numerossa nähdään myös niiden luotettavuutta ja varmajalkaisuutta erilaisten pikku ratojen ja temppujen muodossa ratsain.
Suhfigur frá Ronnhilldur
Ljúfur frá Villtur
Fjöður frá Drómundur
Beinir frá Ljóma

 
A Minimalist? Not!

Perinteinen miniatyyrien hyppely ja temputusesitys on pakko olla. Miniatyyritammamme (+ falabella) mm. hyppäävät lähes itseään suurempia esteitä, tekevät capriolen, levaden, istuvat, kumartavat, hyppäävät toistensa yli ym. "pientä".
Happy Pill
Wildest Dream
Stay True
Groveyard's Gold-Ghost

 
Norwegian Forces

Dölehevosemme esittelevät työhevosten voimia painavienlastien ja ratojen kanssa.
Dragen
Mergulum

 
Unicorn!

Yksisarvinenko? No ei ihan, mutta melkein! Ihanan värinen cremello new forestinponimme Serious Moonlight esittelee Jazzumin kanssa ihmisen ja hevosen välistä luottamusta.
Serious Moonlight

 
Little Ending

Viimeisessä esityksessä areenalle päästetään vallattomat shetlanninponit, jotka näyttävät taitonsa vapaina ollessaan. Ovatko shetlanninponit sittenkään niin itsepäisiä ja kurittomia?
White Winter Moon
Miss Snowflake
Friend of Misery
Sunshine Trinity
Ryashmin Snowcat
Shiro Snow Charm
Charmander

 

Järjestelyt

Maneesin ikkunat on pimennetty tummilla kankailla ja maneesiin asennetaan erilaisia valoja sekä savukoneet kummallekkin sivulle katsomon reunaan. Maneesin takaosaan on jätetty lämmittelyalue jonne parin seuraavan esityksen hevoset otetaan odottamaan vuoroaan, joten esitysten väliin tulee aina pieni tauko kun hevosia siirretään. Takaosa on rajattu esiripulla, maneesin katossa on ennestään sitä varten "kiskot".
Kioskista saa erilaisia karkkipusseja, suklaata, voileipiä, pizzapaloja, leivoksia sekä mehua, kahvia ja kaakaota. Myös esitteitä tallista, shown ohjelma ja pientä oheissälää löytyy.

Tallin oveen on ripustettu "pääsy kielletty ilman henkilökunnan lupaa" -kyltti jota ON noudatettava! Laitumilla ja tarhoissa olevia hevosia saa silitellä, mutta ethän anna niille herkkuja ja silittely omalla vastuulla!
Tallin ympäristöä saa myöskin tutkia ja Jazzumille voi esittää kysymyksiä kun hän ei ole esityksessä mukana tai kiireisenä muuten. Hän vastaa mielellään! =)

Lisäohjelmaa

Show'n väliin tulee yksi puolentunnin tauko, jolloin on mahdollista osallistua poniratsastukseen ja kärryajeluun (taluttajan kanssa). Poni ratsastuksessa on Boughster, Angels are Calling ja vähän isommille Alias Waldo. Kärryjä vetää raviponi Sweet Honey. Poniratsastus ja kärryajelu jatkuu show'n loputtua.

 

Toivottavasti viihdyt seurassamme ja tulet uudelleenkin!

 

 
Huomioithan että talli on täysin virtuaalinen.
Kaikki on siis täysin mielikuvituksen tuotetta, eikä tapahdu oikeasti.

Please note this is a SIM-game stable, which means that everything is imagination!

Ajankohtaista

Esityksien välillä mahdollisuus hakea pientä makeaa ja suolaista purtavaa, joko mehun, kahvin tai kaakaon muodossa maneesin kahviosta.

 
 

Yhteystiedot

Myrskymetsäntie 1
Virtuaalinen Suomi
[email protected]
Vieraskirja