Tapahtumat & esitykset info


© Shanty Arabians and Carter Horsemanship

Järjestämme välillä erilaisia tapahtumia ja esityksiä. Ensimmäinen esitys oli 17.1.2010 tilan ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi, jolloin saimme hyvän vastaanoton. Tuon jälkeen kunnollisia esityksiä tai tapahtumia ei järjestetty ennen tilan kolmansia syntymäpäiviä, koska tilan arki oli muutenkin niin kiireistä.

Nykyään kuitenkin toimintamme rajoittuu kasvatukseen ja satunnaiseen kilpailuun tietyillä yksilöillä, joten aikaa riittää oman toiminnan harjoittamiseen. Tällöin luonnolliseksi valinnaksi muodostui tapahtumien ja esiintymisten järjestäminen, koska tilamme monet hevoset omaavat erityistaitoja ja monien kanssa harjoitellaan erilaisia temppuja joita olisi hienoa päästä jakamaan muillekin.

 

Monet hevosyksilöt tykkäävät esiintymisestä, mikä tekee showbisneksestä niille oman ammatin, mutta esityksiä ei ole ollut tarjolla muualta joten näin alkuun ainakin työllistämme hevosemme omalla tallillamme. Jos kutsuja tulee esiintymään muuallekin, lähdemme ilomielin.

Temppuja oppineet hevosemme ovat itse osoittaneet ensin kiinnostusta joko oppimaan uutta tai itse temppuihin. Jotkut ovat itse keksineet ruveta istumaan tietyissä tilanteissa ja jotkut jopa tavan talliaiset jotka hoksaavat kuoputtaa etukaviollaan ovat oppineet siitä espanjalaisen käynnin perusteet.
Herkuille persojen yksilöiden kanssa toimiminen on tietenkin ollut helpompaa, mutta lopulta nämäkin kaverit ovat päässeet irti herkuista ja tekevät temput mielellään ilmankin saadakseen rapsutuksia ja kehuja.

Koulutuksessa otamme myös huomioon aina hevosen omat mielenkiinnon kohteet eikä hevosia pakoteta mihinkään. Maastakäsin tehtävistä tempuista pitävät hevoset saavat opetella niitä ja ne jotka pitävät siitä, että käskyttäjä toimii tutusti ja turvallisesti satulasta pääsevät sille linjalle. Temppuja on niin monenlaisia mitä opetella, joten monet hevoset osaavat jopa edes sen yhden tempun.
Meillä on myös toiminut äksyjen yksilöiden kanssa hyvin temppukoulutus, joka on saanut ne rauhoittumaan hieman ja keskittymään muuhun kuin vihoitteluun. Joillekin temppuilu on jopa traumojen hoitamista ja opettaa ne luottamaan uudenlaisiin asioihin.

 

Haluan vielä alleviivata, että esityksiimme on mahdollista päästä mukaan! Olisi todella mukavaa kerätä yhteen ihmisiä joiden hevoset osaavat temppuja ja saisimme esityksiin vieraileviakin tähtiä. Voit ottaa yhteyttä tämän asian tiimoilta sähköpostilla taikka vieraskirjassa.

Kalenteri

Pvm Paikka Tapahtuman nimi Info
17.01.2014 Wild Horse Ranch We Can't Be Tamed tilan 5v. esitys
20.12.2013 Wild Horse Ranch Christmas Ball Joulujuhla (avoin myös yleisölle)
18.12.2013 Wild Horse Ranch Joululaukka Avoin kaikille!
15.12.2013 Wild Horse Ranch Jouluvaellus Avoin kaikille!
Menneet tapahtumat
27.10.2013 Wild Horse Ranch Trick or treat! Halloween esitys (avoin yleisölle)
14.09.2013 Wild Horse Ranch And the Autumn Came Tervetuloa syksy! (avoin yleisölle)
17.01.2013 Wild Horse Ranch The Promise of the Fourth Year tilan 4v. esitys
22.12.2012 Wild Horse Ranch White Magical Night Joulujuhla (avoin myös yleisölle)
04.11.2012 Wild Horse Ranch The Dark Descent Halloween esitys (tallin väelle)
17.01.2012 Wild Horse Ranch Dreams Come True tilan 3v. esitys
01.01.2011 Wild Horse Ranch New Beginning Suuria muutoksia, uuden vuoden kunniaksi (tallin väelle)
17.01.2010 Wild Horse Ranch Reason to Shine tilan 1v. esitys
 

 
Huomioithan että talli on täysin virtuaalinen.
Kaikki on siis täysin mielikuvituksen tuotetta, eikä tapahdu oikeasti.

Please note this is a SIM-game stable, which means that everything is imagination!

Ajankohtaista

Tarkista kalenterista tulevat tapahtumat, tervetuloa!

 
 

Yhteystiedot

Myrskymetsäntie 1
Virtuaalinen Suomi
[email protected]
Vieraskirja