New Beginning - uusi alku 1.1.2011!

Tänä vuonna ei järjestetä syntymäpäiväshowta, koska vuodenvaihde toi mukanaan suuria muutoksia joiden seurauksena juhlistetaan heti vuoden ensimmäisenä päivänä näitä uusia tuulia. Tällä kertaa show on suunnattu vain tallinväelle ja heidän lähipiirilleen minkä vuoksi esityskin on kohtuullisissa mittasuhteissa toteutettu.

Esitykset

Esityksiä on 5 ja kaikkiin on valittu tunnelmaan sopiva musiikki.

 
Grand Opening

Aiemmista aloituksista poiketen show alkaa mahtipontisella kantrillilla jossa esiintyvät ratsastajineen koulutaitoiset clydesdalenhevosemme.
Keldermaine Dhranthurst Hill
Romerest Higher Call
Rhytmn Divine
Moulin Rouge

 
Wild West

Lännenratsastusta kahdella mustangillamme, joista kumpikin osaa oman alansa erinomaisesti. Hasu esittelee myös lännenratsun herkempää puolta hienostuneilla koululiikkeillä.
Misreality
Hyacintho Amethistus

 
Jumping trio

Ratsuponikolmikko pääsee näyttämään kykynsä yhteishypyissä, yhteisesteet väliltä 90-120cm, lopuksi Lassi näyttää mistä on pienet esteponit tehty ja leiskauttaa ennätyksensä 150cm ratsastajan kanssa.
Twilight RULZ
Funerals FLIP
Papillon de Lumière

 
Minimasters

Kirjava falabella kopla näyttää etteivät jää huonommiksi, ainakaan vauhdissa! Falabelloilla taluttajat, kolme ensimmäistä hyppäävät samat esteet (60cm), kun Gon tekee välillä hieman omiaan.
Snapdragon
DD Traum
Karma
Dragon Knight

 
Jeg er Plejde Zacharyas

Vallaton norjanvuonohevosori Petu esittäytyy. Jazzumi on saanut orille viimein sopivan ratsastajan joka jaksaa treenata pojua, viimein työn tulokset alkavat näkyä. Ratsukko näyttää helppoja kouluradan liikkeitä rytmitettynä menevään musiikkiin, höystettynä Petun tempauksilla.
Plejde Zacharyas

 

Muuta infoa

Kerrottakoon vaikka järjestelyistä.
Maneesin ikkunat on pimennetty tummilla kankailla ja maneesiin asennetaan erilaisia valoja sekä savukoneet kummallekkin sivulle katsomon reunaan. Maneesin takaosaan on jätetty lämmittely alue jonne parin seuraavan esityksen hevoset otetaan odottamaan vuoroaan, joten esitysten väliin tulee aina pieni tauko kun hevosia siirretään. Takaosa on rajattu esiripulla, maneesin katossa on ennestään sitä varten "kiskot".
Kioskiin hankitaan erilaisia karkkipusseja, suklaata, limsoja, leivoksia sekä kahvia ja kaakaota. Myös esitteitä tallista, shown ohjelma ja pientä oheissälää löytyy.
Tallin oveen on ripustettu "pääsy kielletty ilman henkilökunnan lupaa" -kyltti jota ON noudatettava! Laitumilla ja tarhoissa olevia hevosia saa silitellä, mutta ethän anna niille herkkuja!
Tallin ympäristöä saa myöskin tutkia ja Jazzumille voi esittää kysymyksiä kun hän ei ole esityksessä mukana tai kiireisenä muuten. Hän vastaa mielellään! =)

Lisäohjelmaa

Tällä kertaa lisäohjelmaan sisältyy vain ruokailumahdollisuudet. Tarjolla ruokintatiimin valmistamaa karjalanpaistia ja jälkiruoaksi piparkakkuja sekä joulutorttuja. Juomaksi on maitoa, mehua, teetä, kaakaota ja kahvia.

 

 
Huomioithan että talli on täysin virtuaalinen.
Kaikki on siis täysin mielikuvituksen tuotetta, eikä tapahdu oikeasti.

Please note this is a SIM-game stable, which means that everything is imagination!

Ajankohtaista

-

 
 

Yhteystiedot

Myrskymetsäntie 1
Virtuaalinen Suomi
[email protected]
Vieraskirja