Reason to Shine - Sturm Amoralin 1-vuotis syntymäpäivän show!

Elikkäs Sturm Amoral täyttää 17.1.2010 1 vuoden! Onhan se jo ihan kunnioitettava ikä, sillä joidenkin innostus lopahtaa jo ennen kuin talli on ollu vuottakaan pystyssä (tunnustaudun että niin on minullekin käynyt aiemmilla talleillani ^^').
Siksi olenkin nyt päättänyt juhlistaa synttäreitä suurella Reason to Shine -showlla. Showssa tullaan näkemään mitä huikeimpia temppuja, upeita kantrilleja, taitavaa ratsastusta ja mitä suloisempia ja uljaimpia hevosia! Hevoset ovat shown pääosassa tietenkin!

Esitykset

Esityksiä on 11 ja kaikissa on niihin sopiva musiikki.
Osa esityksistä on katrilleja, parissa hevonen liikkuu vapaana maneesissa, joissain tarvitaan poneille taluttajat jotka osaavat käskyt millä poni tekee temput.
Tässä on lista esityksistä ja hevosista, kun ratsastajat yms. ilmoittautuvat heidät lisätään tänne.

 
Wild Horse

Tässä esityksessä hevonen juoksee vapaana ja tallin omistaja Jazzumi on antamassa sille käskyjä maneesin reunalla. Hevonen osaa temput itsestään eikä tarvitse kuin käden liikautuksen tehdäkseen esim. kumarruksen. Upea esitys onnistuessaan.
Dangerous Kind Z

 
Winter Magic -katrilli

Esitykseen on valittu tallimme valkoisia hevosia jotka osaavat vähän vaativampiakin liikkeitä. Tallimme andalusit pääsivät elementtiinsä ja kaksi vähän tasokkaampaa arabia. Katrilli on suunniteltu niin, että Harmony of the Soul on vähän kuin pääosassa ja pääsee näyttämään erikoistaitojaan yksin, kun muut menevät muodostelmaratsastusta ympärillä.
Huom! Ratsastajilta vaaditaan korkean kouluratsastuksen osaamista!
Harmony of the Soul
Frozen Tears
Fight for Honor
Destiny Destruction
Princess Kitty

 
Little and Awesome ones

Tämän näytöksen tähtinä ovat kaksi suloista miniatyyri tammaa, jotka näyttävät taitojaan joilla osoitetaan että kyllä pienetkin osaa!
Wildest Dream mm. hyppää lähes itsensä kokoisia esteitä vapaana, nousee takajaloilleen käskystä, leikkii kuollutta, kumartaa yms.
Happy Pill tekee bravuurinsa ja noutaa harjan kun se heitetään maneesin toiseen päähän ja parhaassa tapauksessa palauttaessaan sen heittäjälle yrittää harjata ihmistä, tekee capriolen, istuu ja vilkuttaa, kierii ja kumartaa yms.
Wildest Dream
Happy Pill

 
Destination Darkness

Tämän esityksen aikana ei saisi mielellään käyttää kameroita sillä on hämärää ja vain tietyt valaistukset päällä luoden oikean tunnelman.
Hevonen on vaikuttava tallimme akhal-teke ori D'Yavol Poslal (ratsastajana Jazzumi), jonka näytös tulee tuomaan kylmiäväreitä ja hengityksen pidättämistä, sen mitä hurjimpien temppujen takia.
Mm. Sisääntulo tapahtuu passagessa ja keskellä maneesia suoraan pysähdys ja takajaloilleen nousu, jonka jälkeen musiikki kiihtyy ja seuraa vauhdikas laukkapyrähdys. Esityksen keskivaiheilla sytytetään tulieste jonka ori hyppää leikiten. Lopuksi maneesiin tulvahtaa savukoneista kunnon pilvi ja ratsukko ilmestyy suoraan katsomon eteen ja hevonen kumartaa.
D'Yavol Poslal

 
Invincible Forces

Tallimme tinkerorit pääsevät näyttämään taitonsa muodostelmaratsastuksen tapaisessa esityksessään. Orit vaativat erittäin taitavat ratsastajat joilla on kokemusta vaativammistakin liikkeistä kuten levade ja kumarrus, sekä piaffen ja passagen pitää sujua.
Orit liikkuvat samaan tahtiin oli tahti mikä tahansa ja temppu mikä vain. Hienoin kohta on varmaan kun maneesi pimenee ja musiikin hiljetessä hetkeksi, kunnes se taas lävähtää täyteen loistoonsa maneesi valaistuu hetkeksi ja orit nousevat takajaloilleen.
Free Tankerthor
Final Countdown

 
Invisible Touch

Pieni hurmurimme sai oman nimikkonäytöksen jossa pääsee loistamaan vihdoin kirkkaimpana tähtenä. Poni liikkuu vapaana, mutta Jazzumi on jälleen reunalla antamassa käskyjä. Lopussa Jazzumi nousee Tonin selkään ja he laukkaavat maneesin ympäri ja lopuksi maneesin keskeltä saapuvat lavan eteen espanjalaisessa käynnissä, jonka jälkeen Toni nousee takajaloilleen ja siitä kumarrukseen.
Invisible Touch

 
Kouluratsastusnäytös

Radan näet tästä.
Saimme yhden vierastallin ratsukon showhumme ja he näyttävät meille kouluratsastustaitojaan.
Musiikkina Robert Pattinsonin Bella's Lullaby.
Janica - Hidalgo

 
Small White Fight -katrilli

Tässä katrillissa nähdäänkin tallimme hurmaavat valkoiset shettis tammat, joiden karva on talvella muhkeimmillaan joten pörröisyyttä ja suloisuutta ei tästä puutu. Pääosaan on valittu Hard Attitude joka erikoiselta väriltään joten erottuu kahdesta muusta ponista, myös luonteeltaan sillä voi vähän keppostella esityksen aikana...
Shettis tammat mm. näyttävät kykynsä ihan peruskouluratsastuksessa ja loppuhuipennuksena hyppäävät samaan aikaan leveän esteen, jonka jälkeen pysähdys lavan eteen ja kumarrus, mutta Hani nousee takajaloilleen.
Musiikkina A-han Take on me, joka sopii shettisten ravi askeliin rytmiltään hyvin.
Hard Attitude
White Winter Moon
Monsoon

 
Finlanders -katrilli

Suomenhevosille piti tietenkin olla oma kunnianosoituskatrilli. Esitykseen valittiin luotettavat tammat ja Kirskuristaja H.C. otettiin pääosaan, kuin johtajattareksi. Kurre on opetettu nousemaan takajaloilleen ja se osaa espanjalaisen käynnin, joten sille on varattu oma aikansa parrasvaloissa muiden keskellä.
Esitys on huolella hiottu ja rauhalliset suokkimme takaavat esityksen onnistumisen.
Tullaan mm. näkemään hurja vauhti pyrähdys laukassa toisesta päästä katsomon eteen josta takaosa käännöksellä hillittyyn raviin ja suokit hakeutuvat kulkemaan ympyrällä, Kurre keskellä, koska se pystyy menemään hitainta ravia.
Kirskuristaja H.C.
Toivoton Haave
Tuulen Tuiverrus
Usva Tuuli
Pakkasen Purema

 
Size is not problem!

Loppupuolelle säästin esityksen jossa nähdään ettei koko merkitse mitään, tässä näytöksessä näette että shettis osaa aivan samat asiat kun tinkerimme Lady Thunder.
Ameleon Nittes on pirtsakka shettis joka tekee perässä samat asiat kuin iso tinker, esitys on hellyyttävä mutta samalla näyttävä.
Vaativimmat temput ovat takajaloilleen nousu, laukanvaihto joka toisella askeleella, espanjalainen käynti, piaffe, passage, lisätty ravi (jossa Milli pysyy Ladyn perässä helposti ihme kyllä)
Lady Thunder
Ameleon Nittes

 
Final

Lopuksi esiintyy tallimme suuri ylpeys Northern Perfection, joka hurmaa ulkomuodollaan ja taidoillaan. Nero on ollut Jazzumin omistuksessa aina, se on liikkunut aina mukana tallilta toiselle. Neron ja Jazzumin välinen luottamus ja ymmärrys on koskettanut monia.
Valaistus on jälleen hämyinen sekä savukonetta käytetään näytöksessä.
Aluksi Nero kulkee vapaana ja esittelee upeat askellajinsa, Jazzumi kulkee koko ajan sen lähellä antaen käskyt kuitenkin vain eleillään. Lopussa Jazzumi nousee Neron selkään (siitä tulee mielenkiintoista Neron koon vuoksi... Jazzumi jotenkin onnistunut suunnittelemaan sen näyttämään järkevältä) Loppu huipennuksena he ratsastavat eri askellajeissa ja keskellä maneesia piaffea, josta pesade (valot osoittavat juuri ratsukkoon ja näyttää kuin ratsukko loistaisi) lopuksi Nero tekee capriolen, kun Jazzumi on laskeutunut sen vierelle.

Northern Perfection

Muuta infoa

Kerrottakoon vaikka järjestelyistä.
Maneesin ikkunat on pimennetty tummilla kankailla ja maneesiin asennetaan erilaisia valoja sekä savukoneet kummallekkin sivulle katsomon reunaan. Maneesin takaosaan on jätetty lämmittely alue jonne parin seuraavan esityksen hevoset otetaan odottamaan vuoroaan, joten esitysten väliin tulee aina pieni tauko kun hevosia siirretään. Takaosa on rajattu esiripulla, maneesin katossa on ennestään sitä varten "kiskot".
Kioskiin hankitaan erilaisia karkkipusseja, suklaata, limsoja, leivoksia sekä kahvia ja kaakaota. Myös esitteitä tallista, shown ohjelma ja pientä oheissälää löytyy.
Tallin oveen on ripustettu "pääsy kielletty ilman henkilökunnan lupaa" -kyltti jota ON noudatettava! Laitumilla ja tarhoissa olevia hevosia saa silitellä, mutta ethän anna niille herkkuja!
Tallin ympäristöä saa myöskin tutkia ja Jazzumille voi esittää kysymyksiä kun hän ei ole esityksessä mukana tai kiireisenä muuten. Hän vastaa mielellään! =)

Lisäohjelmaa

Show'n väliin tulee yksi puolentunnin tauko, jolloin on mahdollista osallistua poniratsastukseen ja kärryajeluun (taluttajan kanssa). Poni ratsastuksessa on Boughster, Against Serenity ja vähän isommille Alias Waldo. Kärryjä vetää raviponimme Sweet Honey.

 

Koko tapahtuman ajan on käynnissä arvonta jonka osallistumismaksu on 0.50v€ jolla saa arpalipun jossa on numero. Shown jälkeen kokoonnutaan maneesiin ja Jazzumi sekä avustaja kertovat mitä mikäkin numero on voittanut. Palkintoja on ratsastustarvikkeista pikkusälään ja ratsastustunteihin yms.
Päävoittona on musta fleeceloimi johon saa kultaisena kirjailtuna haluamansa hevosen nimen, lisäksi pääsee ratsastamaan Northern Perfectionilla maneesissa vapaasti, Jazzumi kuitenkin vahtii.
Muita palkintoja on riimut, riimunnarut, harjapakit sisältöineen, karkkipussit, ilmainen ratsastustunti haluamanaan päivänä, tallikierros jolloin pääsee silittämään hevosia jotka on tallissakin, koriste-esineitä, schleich-hevosia yms.

 

Illalla raviradalla ilotulitus klo 18. Kannattaa tulla katsomaan, sillä siihen on säästetty! Ilotulituksen jälkeen on mahdollista jäädä vielä ilmaiselle iltapalalle joka on lettuja, makkaraa ja mehua/kaakaota. Sen saa kioskilta. Erikoisruokavaliotkin otettu huomioon!

Toivottavasti viihdyt seurassamme ja saamme Sturm Amoralin kunniaksi hienon päivän järjestettyä =)

 

 
Huomioithan että talli on täysin virtuaalinen.
Kaikki on siis täysin mielikuvituksen tuotetta, eikä tapahdu oikeasti.

Please note this is a SIM-game stable, which means that everything is imagination!

Ajankohtaista

-

 
 

Yhteystiedot

Myrskymetsäntie 1
Virtuaalinen Suomi
[email protected]
Vieraskirja