The Dark Descent - Halloween juhla 4.11.2012

Tallilaisten kanssa kehiteltiin halloweeniksi oma pikku show, joka sai nimensä vuodenajan mukaan, mutta peli-ihmiset voivat myös tunnistaa nimessä viittauksen aiheeseen sopivaan peliin.

Esitykset

Esityksiä on 8 ja kaikkiin on valittu tunnelmaan sopiva musiikki, sekä suunniteltu valaistukset sekä erikoistehosteet.

 
Approaching Darkness

Friisiläistemme ylevä ja ukkosenlailla jytisevä katrilli jonka musiikki luo uhkaavan tunnelman. Musiikkiin kuuluvan ukkosen jyrähtelyn tahtiin välähtävät valot ja friisiläisten jylhä olemus tekevät näytöksestä näkemisen arvoisen. Tätä on suunniteltu pitkään ja odotettu sitäkin enemmän.
Tootsje
Uridimmu
Bouwe
Tsjibbe
Yeke

 
Small Mafiosos

Komeat fellponiorimme jatkavat isompien tovereittensa jäljissä esitellen hienoja liikkeitään, eivätkä jää muodostelmissa edeltäjiänsä huonommiksi. Musiikki on gangsterimaisen letkeä, sopien täydellisesti Lumioson johtaman mafian menoon.
Luomioso
Cnadareld Omnipotent
Brauwdhil Odin

 
Suffolk's Autumn

Oma suffolkinhevoskasvattimme Altsi näyttää hiukan taitojaan omassa ohjelmanumerossaan peruskouluratsastuksen parissa unohtamatta paria pikku estehyppyä.
Areldesstin Omar

 
Norwegian vikings

Norjanvuonohevoset pääsevät näyttämölle ratsastajineen, ratsukot ovat viikinkiaiheisesti pukeutuneita hieman hurjan näköisiä ja esittävät sitäkin hurjempia temppuja, joissa käydään jopa maassa ja toisessa hetkessä ollaan takaisin ratsun selässä. Unohtamatta yhtä viikinkiprinsessaa joka yrittää pitää näytöksensä tasaisen siistinä.
Jornå's Rahman
Sawyer
Forevermore
Maraboru Cisarage
Nattraud Perle
Tempus Enya

 
Spotted Western

Vauhdikkaan länkkärinumeron esittävät tällä kertaa pilkulliset appaloosat, niin orit kuin tammatkin.
Dictathur Expresse
Mosquito Zin
Mi Premier
Autumn Wind
Nikashawi
Breeze of Beatitude

 
Brownie tricks

Clevelandrinruunikkomme näyttävät, että niiltäkin löytyy rytmitajua tahdikkaassa katrillissaan.
Cemalendessus
Hollowcroft Lieutenant
Golloway Romanat
Madicie Yoyce

 
The Devil's Doing

Jälleen parrasvaloihin tuodaan itse paholainen, Veeti. Tämän kertainen esitys ei jää toisen varjoon, koska orille on saatu ratsastajaksi stuntkoulutuksen käynyt ratsastaja, joka pystyy näyttämään Veetin kanssa mitä hurjempia temppuja, tuliestettä väliin jättämättä muista uusista tekosista puhumattakaan.
D'Yavol Poslal

 
Storm is over

Myrskyn jälkeen paistaa taas aurinko ja mikä olisi sen parempi lopetus kuin kauniin cremellon täysiveriorimme Yuuman taitojen näyte kauniissa valaistuksessa ja kauniin musiikin saattelemana. Musiikki alkaa vaimenevalla ukkosella.
Yūkan'na Uma

 

Muuta infoa

Kerrottakoon vaikka järjestelyistä.
Maneesin ikkunat on pimennetty tummilla kankailla ja maneesiin asennetaan erilaisia valoja sekä savukoneet kummallekkin sivulle katsomon reunaan. Maneesin takaosaan on jätetty lämmittely alue jonne parin seuraavan esityksen hevoset otetaan odottamaan vuoroaan, joten esitysten väliin tulee aina pieni tauko kun hevosia siirretään. Takaosa on rajattu esiripulla, maneesin katossa on ennestään sitä varten "kiskot".
Valaistukset ja savukoneet löytyvät erityistehosteita varten.
Kioskiin hankitaan erilaisia karkkipusseja, suklaata, limsoja, leivoksia sekä kahvia ja kaakaota. Myös esitteitä tallista, shown ohjelma ja pientä oheissälää löytyy.
Tallin oveen on ripustettu "pääsy kielletty ilman henkilökunnan lupaa" -kyltti jota ON noudatettava! Laitumilla ja tarhoissa olevia hevosia saa silitellä, mutta ethän anna niille herkkuja!
Tallin ympäristöä saa myöskin tutkia ja Jazzumille voi esittää kysymyksiä kun hän ei ole esityksessä mukana tai kiireisenä muuten. Hän vastaa mielellään! =)

Lisäohjelmaa

Tällä kertaa lisäohjelmaan sisältyy vain ruokailumahdollisuudet. Tarjolla ruokintatiimin valmistamaa spagettia sekä jauhelihakastiketta ja jälkiruoaksi halloweenmaisia leivoksia. Juomaksi on maitoa, mehua, colaa, spriteä, teetä, kaakaota ja kahvia.

 

 
Huomioithan että talli on täysin virtuaalinen.
Kaikki on siis täysin mielikuvituksen tuotetta, eikä tapahdu oikeasti.

Please note this is a SIM-game stable, which means that everything is imagination!

Ajankohtaista

-

 
 

Yhteystiedot

Myrskymetsäntie 1
Virtuaalinen Suomi
[email protected]
Vieraskirja