White Magical Night - joulujuhla 22.12.2012

Myös ulkopuolisille suunnattu joulushow, jota on suunniteltu jo kesästä lähtien pääasiassa tallilaisten voimin, joten suurimmat kiitokset kuuluvat heille!

Esitykset

Esityksiä on 8 ja kaikkiin on valittu tunnelmaan sopiva musiikki, sekä suunniteltu valaistukset sekä erikoistehosteet.

 
Christmas Samurai

Tallimme oma Samurai esittää taitonsa Jazzumin kanssa kouluratsastuksen merkeissä jouluisessa varustuksessa.
Humble Samurai

 
esityksiä kirjoitetaan...
Snow fields

Viimeinen esitys on ulkonäytös lähimmällä pellolla, pellolle on saatu valaistus ja halukkaat katsojat pääsevät paikalle penkeille. Täysin valkoiset ratsukot, ratsastajien pukuja myöten, esittävät tunnelmallisen katrillin musiikin tahtiin lumen pölistessä paksussa hangessa.
Fight for Honor
Harmony of the Soul
Frozen Tears
Hielo Reina

 

Muuta infoa

Kerrottakoon vaikka järjestelyistä.
Maneesin ikkunat on pimennetty tummilla kankailla ja maneesiin asennetaan erilaisia valoja sekä savukoneet kummallekkin sivulle katsomon reunaan. Maneesin takaosaan on jätetty lämmittely alue jonne parin seuraavan esityksen hevoset otetaan odottamaan vuoroaan, joten esitysten väliin tulee aina pieni tauko kun hevosia siirretään. Takaosa on rajattu esiripulla, maneesin katossa on ennestään sitä varten "kiskot".
Valaistukset ja savukoneet löytyvät erityistehosteita varten.
Kioskiin hankitaan erilaisia karkkipusseja, suklaata, limsoja, leivoksia sekä kahvia ja kaakaota. Myös esitteitä tallista, shown ohjelma ja pientä oheissälää löytyy.
Tallin oveen on ripustettu "pääsy kielletty ilman henkilökunnan lupaa" -kyltti jota ON noudatettava! Laitumilla ja tarhoissa olevia hevosia saa silitellä, mutta ethän anna niille herkkuja!
Tallin ympäristöä saa myöskin tutkia ja Jazzumille voi esittää kysymyksiä kun hän ei ole esityksessä mukana tai kiireisenä muuten. Hän vastaa mielellään! =)

Lisäohjelmaa

Show'n väliin tulee yksi puolentunnin tauko, jolloin on mahdollista osallistua poniratsastukseen ja kärryajeluun (taluttajan kanssa). Poni ratsastuksessa on Boughster, Angels are Calling ja vähän isommille Alias Waldo. Kärryjä vetää raviponi Sweet Honey. Poniratsastus ja kärryajelu jatkuu show'n loputtua.

Tarjolla on myös kahviossa jouluisia herkkuja ja viimeisen peltonäytöksen jälkeen tarjoillaan hernekeittoa sekä nuotiolla paistettuja lettuja kyseisen pellon vieressä. Juomaksi maitoa, kaakaota, mehua, kahvia, teetä ja glögiä.

 

 
Huomioithan että talli on täysin virtuaalinen.
Kaikki on siis täysin mielikuvituksen tuotetta, eikä tapahdu oikeasti.

Please note this is a SIM-game stable, which means that everything is imagination!

Ajankohtaista

-

 
 

Yhteystiedot

Myrskymetsäntie 1
Virtuaalinen Suomi
[email protected]
Vieraskirja