Toiminta

Toimintamme perustuu täysipainotteisesti kasvatukseen ja tämän myötä kilpailemiseen, mutta myös yksityisiä hevosia otetaan pieni määrä (tästä voit lukea tarkemmin yksityisten -sivulta.)
Aikoinaan tallilla kävi myös hoitajia ja tunteja sekä kisoja järjestettiin. Kilpailuita järjestetään nykyäänkin, mutta äärimmäisen harvoin, enimmäkseen tapahtumien yhteydessä.

Esiintymiset & tapahtumat

Tapahtumia tallilla on järjestetty vasta muutamia ja suurimmat ovat olleet tilan syntymäpäivien yhteydessä tehdyt esitykset.
Suunnitelmissa on kuitenkin ruveta pitämään useammin suurtapahtumia ja esityksiä.

Tallissamme on paljon hevosia ja poneja jotka omaavat erityistaitoja taikka ovat muuten vain taitavia asiassaan. Tilallamme on myös suuret tilat ja mainiot puitteet suurenkin yleisön tapahtumiin, näillä edellytyksillä tullaan tulevaisuudessa näkemään toivon mukaan useampiakin tapahtumia.

Jos haluat tutustua järjestämiimme tapahtumiin klikkaa tästä.

Kilpailut

Kilpailuja järjestetään harvoin, mutta kuitenkin niin, että asiasta voidaan mainita. Tilalta löytyy maneesi, kenttä, ravi/laukkarata sekä maastoesterata, joten puitteet kilpailujen järjestämiseen on.

Järjestämme kisamme nykyään ratsastusseuramme nimissä. Löydät kuitenkin etusivultamme aina ilmoituksen, kun meillä on kisat tulossa.

Kilpaileminen

Pääsääntöisesti emme kilpaile hevosillamme sen kummemmin, mutta ostettujen kanssa käydään yleensä muutamat kisat mikäli myyjä näin toivoo ja yleensä täten alaisissa. Omien hevosten kanssa käydään myös villeissä kisoissa ja viimeisimpänä ideana kehittyi ns. keksityt kisat joilla saadaan hevosille näennäisesti kilpailukokemusta ja täten jälkeläiset voivat periä ainakin oman tallimme sisäisesti taitoja vanhemmiltaan vähän menestyksenkin mukaan.

Keksityillä kisoilla ei yritetä saada hevosille lisäarvoa muualla, vain oman tallin sisäisesti eikä näitä keksittyjä kisoja mainosteta oikeasti kisattuina. Jos olet kiinnostunut saamaan varsan jostain kisatusta hevosestamme, etkä ole varma onko kisat oikeita ja tämä merkitsee sinun kohdallasi jotain niin kysy. Varmoja oikeita kisoja ovat alaiset kisat jolloin lajin kohdalla lukeekin jaoksen lyhenne. Ja ostetuilla tullaan kisaamaan aina oikeita kisoja, joten niiden kanssa voi olla varma oikeista kisoista.
Eli tosiaan suosiota tässä ei olla kalastelemassa huijauskisoilla vaan omaa keinoa tehdä omasta kasvatuksesta mielekkäämpää.

 

 
Huomioithan että talli on täysin virtuaalinen.
Kaikki on siis täysin mielikuvituksen tuotetta, eikä tapahdu oikeasti.

Please note this is a SIM-game stable, which means that everything is imagination!

Ajankohtaista

Pieniä tapahtumia pitkin vuotta, pääasiassa tallilaisille.

 
 

Yhteystiedot

Myrskymetsäntie 1
Virtuaalinen Suomi
[email protected]