Informaatio

Mietitkö, olisiko Wild Riders oikea seura juuri Sinulle? Ei kannata miettiä, sillä WiRi sopii jokaiselle joka tykkää rennosta meiningistä ja tarvitsee ratsastusseuraa. Me WiRin hevostelijat olemme rentoja, mutta päättäväisiä ja sitkeitä kuten villihevoset.
Sinun ei tietenkään tarvitse olla mikään villihevostelija, vaan kaikkihan ovat erilaisia ratsastajia ja kaikilla on omat tavoitteensa. Pyrimme mahdollisimman vähän sitomaan harrastajia mihinkään seurassamme. Ainoa vaatimus varmaan onkin, vastaus kuukausikirjeeseen, jotta pystymme pitämään kunnolla kirjaa jäsenkannasta ja seuran toimintahan on kiinni vain ja ainoastaan jäsenistä!

Seura järjestää kilpailuita vähintään kerran kuukaudessa ja valmennuksia aina, kun innokkaita valmentajia sekä valmennettavia jäseniä löytyy. Tapahtumista ilmoitetaan aina WiRin omilla sivuilla, mutta myös jo tiedossa olevat tapahtumat kerrotaan kuukauden alussa lähetettävissä jäsenkirjeissä.
Sähköpostin ja WiRi sivujen tarkkaileminen onkin tärkeää jäsenille. Jäsenet voivat myös keskenään kommunikoida vieraskirjassa, sillä sähköposteja ei julkaista sivuillamme.

Yleisesti seurasta vielä voisi mainita, että mielellämme kannustamme ihmisiä westernratsastukseen joten eritoten westerniin painottuneita kehotetaan liittymään, sillä silloin voimme järjestää western kilpailuja enemmän. Tietenkin kaikkia mahdollisia kilpailulajeja tulee olemaan tasapuolisesti, mutta jos westerniä harrastavia on paljon tulee yleisten kisojen rinnalle lisänä westernkilpailuja.

Kilpailujen järjestämisestä sen verran, että WiRi -seura järjestää omat kilpailut aina vähintään kerran kuukaudessa, mutta jäsenet voivat järjestää myös omia kilpailuja WiRin jäsenille, taikka omiin yleisiin kilpailuihinsa laittaa pelkille WiRin jäsenille "yksinoikeus" -luokkia, jolloin vain WiRin jäsenet osallistuvat niihin ja siitä ilmoitetaan täällä sivuilla.
Toiminnasta kannattaa lukea tarkemmin toiminnan omilta sivuilta.

Wild Ridersin historia ulottuu Wild Horse Ranchin tavoin vuodelle 2006. Tuolloin seura kukoisti, vaikka olikin easy puolen tallin sivuilla vain yhdellä sivulla selostettu ratsastusseura. Myöhemmin se katosi samalla, kun Wild Horse Ranch lopetti, mutta nyt olemme täällä taas, uusine kujeinemme.

Jos teksti oli ymmärrettävissä ja pidit seuran ilmapiiristä, suosittelen ehdottomasti hakemuksen laittamista luettuasi "Jäseneksi" -linkin.
Kuitenkin jos kysyttävää jäi, laita rohkeasti kysymyksesi sähköpostitse tai vieraskirjaan.

 

 
Huomioithan että talli on täysin virtuaalinen.
Kaikki on siis täysin mielikuvituksen tuotetta, eikä tapahdu oikeasti.

Please note this is a SIM-game stable, which means that everything is imagination!

Ajankohtaista

-