Toiminta

WiRi -seuran päätarkoitus on antaa jokaiselle mahdollisuus kuulua seuraan ilman hirveitä paineita seuraan panostuksesta, mutta emme kuitenkaan hylkää koko kisaamisperiaatetta. Kisoihin tai valmennuksiin osallistumisella ei kuitenkaan ole merkitystä arvossasi seurassa. Tietenkin kun järjestetään seuran omia seurakilpailuita ja valmennuksia, olisi toivottavaa osallistuminen, jotta seuran oma piiri pysyy tiiviinä.

Kilpailut

Kilpailuita tullaan järjestämään vähintään kerran kuukaudessa ja jäsenten omat kisat lisäävät kilpailumääriä. Jäsenet voivat järjestää kilpailuja kokonaan vain WiRin jäsenille, taikka yleisissä kilpailuissaan omistaa luokan tai pari WiRiläisille.
Lajit tulevat olemaan päästä päähän, askellajiratsastuksesta esteratsastukseen, vikellyksestä westerniin ja näyttelyihin. Jopa Gymkhana tulee olemaan ihan seuran omajärjestämänä. Tässä kohtaa kannattaa huomioida Wild Horse Ranchin oma Gymkhana joukkue Villi Ponit, johon kannattaa liittyä.

Info sivulla puhuttiin westernratsastukseen painottamisesta, mutta se ei tarkoita, että se olisi laji jossa pääosin kilpaillaan, vaan se on laji jota pyrimme saamaan enemmän esille joten, kun järjestämme normaalit kilpailut kerran kuussa on toisena kisana usein westernkisat. Siksi suosittelemme seuraa myös westernin kannattajille lämpimästi.

Täältä näet kilpailukalenterin. Suosittelemme käymään tarkastamassa sopivin väliajoin, mutta kilpailuista ilmoitetaan yleensä kuukausikirjeessä.

Valmennukset

Toisena järjestämme valmennuksia seuran puolesta, mutta suurimmaksi osaksi odotamme tässä aktiivisuutta jäseniltä. Valmennuksia saa järjestää jokainen jäsen ilman mitään kyselyitä, vain ilmoitus sähköpostitse (ohjeet alempana) ja valmennus pääsee kalenteriin.
Valmennuksen voi järjestää kuinka monelle itse haluaa ja missä lajissa tahansa. Se on täysin järjestäjän päätettävissä, kuten myös valmennuksen järjestysmuoto (tarina-, kommentti- tai vaan osallistumisvalmennus).
Seuran järjestämät valmennukset tulevat olemaan laajoja ja toisinaan parinkin päivän kestäviä, jolloin majoitutaan Wild Horse Ranchin tiloihin mielellään.

Täältä näet tulevat valmennukset. Suosittelemme käymään tarkastamassa sopivin väliajoin, mutta valmennuksista ilmoitetaan yleensä kuukausikirjeessä, jos niistä tiedetään etukäteen.

Kilpailuiden ja valmennusten järjestäminen

Kun haluat järjestää kilpailut taikka valmennuksen, ei tarvitse kysellä mitään lupia vaan teet tapahtumalle oman sivun ja ilmoitat tapahtumasta sähköpostitse (ohjeet alempana) jolloin se lisätään asianmukaiseen kalenteriin, kisoihin tai valmennuksiin.

Kilpailut järjestäessäsi laitat sähköpostin otsikoituna "Kilpailukutsu". Viesti seuraavassa muodossa.

Järjestäjä: Nimimerkkisi
Paikka: Kutsun osoite jossa ilmenee missä kilpailut pidetään
Laji: Missä lajissa kilpaillaan
VIP/Pvm: Viimeinen osallistumispäivä / Kilpailu päivä (Juuri näin merkittynä)

Valmennukset järjestäessäsi samaan sähköpostiosoitteeseen viesti otsikolla "Valmennuskutsu". Viesti muotoiltuna:

Valmentaja: Nimimerkkisi
Paikka: Kutsun osoite jossa ilmenee missä valmennus pidetään
Laji (taso): Minkä lajin valmennus ja minkä tasoinen (esim. Kouluratsastus (HeA) tai Rataesteet (100-120cm)
VIP/Pvm Viimeinen ilmoittautumispäivä / Valmennuspäivä (Juuri näin merkittynä)

 

 
Huomioithan että talli on täysin virtuaalinen.
Kaikki on siis täysin mielikuvituksen tuotetta, eikä tapahdu oikeasti.

Please note this is a SIM-game stable, which means that everything is imagination!

Ajankohtaista

-